Summer Winter More

Zomer

Het vakantie huis Chalet Jewel en haar omgeving in Fiesch, Wallis biedt met ski gebieden Fiescheralp, Bettmeralp en Riederalp, het langlauf gebied Gomstal, diverse Zwitserse golf banen en een Unesco Wereld natuurgebied diverse mogelijkheden voor sportieve vakanties. Het vakantie huis �Chalet Jewel� is een ideale plek voor uw fiets, wandel, klim, golf en wintersport vakantie.

Daarnaast is het vakantie huis �Chalet Jewel� een ideaal uitvalsbasis om dag uistapjes te maken naar Brig, Visp, Zermatt, Milaan en de italiaanse meren zoals het Lago Maggiore en het Como meer. Het vakantie huis wordt ook geregeld gebruik als tussenstap voor vakanties in Itali� naar bijvoorbeeld het Garda Meer, Umbri� en Toscane.

Hierbij volgt een opsomming van de diverse sportieve activiteiten die u tijdens u wintersport of zomer vakantie kunt ondernemen.

Zomer activiteiten:
� Wandel vakantie: het gebied rondom Fieschertal te wallis biedt vele mogelijkheden voor actieve wandel vakanties met hoogtes tot 3000m
� Fiets vakantie: de omgeving van Fiesch te wallis biedt de ervaren fietser, mountain bikers vele routes http://bike.intermaps.ch./aletsch/
� Klim vakantie: In Fiesch bevindt zich een klimschool die tochten en cursussen organiseert
� Golf vakantie: Het vakantie huis in Fiesch ligt in de omgeving van 8 golfbanen die binnen een maximale rijafstand van 1 uur te bereiken zijn. Daarnaast kunt u vanuit het vakantie huis uitstapjes maken naar tientallen golfbanen in het nabijgelegen Itali�. De golfbanen in de nabije omgeving zijn de 9-18 holes golfbaan in Obergesteln (15min) en Riederalp (15 min)
� Zwemmen in Fiesch, Breiten bei M�rel (Solebad), Reckingen (Freibad), Naters en Brig (Brigerbad). In Brigerbad is het grootste openlucht Thermalbad van de Alpen met diverse baden op diverse temperaturen (27˚ tot 37˚ C) en een enorm lange en hoge glijbaan van 182 meter. Op de omringende grasvelden is het goed toeven na een aantal wandeldagen. Een absolute aanrader voor gezinnen met kinderen. Kijk op www.brigerbad.ch.
� 2 Parachute en Deltavliegscholen
� Tennis
� Fitness
� Midgetgolf
� Mineralen zoeken

Chalet Jewel
Chalet Jewel
powered by cmsimple